perjantai 20. toukokuuta 2016

Joukkue-esittely: Junioritanssi 2

NL Blogin joukkue-esittelyissä joukkueet esittelevät itse itsensä vapaasti valitsemallaan tavalla ja kertovat treenikuulumisiaan. Joukkue-esittelyssä on tällä kertaa vuorossa Junioritanssin 2-joukkue.
- - - - - - - - - - - - - -

Tervetuloa lukemaan Junior Dance 2:n kuulumisia!

Junior Dance 2, eli tuttavallisemmin JT2, on vuodenvaihteessa seuraan perustettu juniori-ikäisten tanssijoiden B-joukkue. Tällä hetkellä joukkueessamme treenaa yhteensä 18 motivoitunutta tyttöä, joilla on vaihtelevasti aiempaa lajikokemusta joko cheertanssista, cheerleadingista tai muista tanssilajeista. Osa aloitti cheertanssin vasta viime syksynä, osa on harrastanut lajia jo pidempään.

Kevään tavoitteemme on ollut lajitekniikoiden hiomisessa ja uuden opettelussa. Olemme leireilleet, esiintyneet seuran kevätnäytöksessä ja tutustuneet toisiimme. Valmentajien silmin katsottuna kaikki tytöt ovat kauden aikana kehittyneet hurjasti! Tiukan treenin lisäksi kevään päätapahtumamme on tällä viikolla kilpailtava May Madness, jonne lähdemme kahden eri ryhmän voimin keräämään kisakokemusta.

 
JT2 iloiset tytöt treenisalilla!

Valmentajina joukkueessa toimivat Emmi ja Jutta. Emmi on aloittanut lajin parissa vuonna 2006. Näistä kymmenestä vuodesta naisten cheer-edustusjoukkueessa Timanteissa Emmi on ollut kaksi vuotta ja cheertanssissa yhteensä viisi vuotta. Emmi tanssii tällä hetkellä naisten cheertanssin edustusjoukkueessa ja valmentaa myös minitanssin Zirkonit-joukkuetta. Jutta on tullut ensimmäisen kerran tanssimaan Northern Lightsin riveihin niinikään vuonna 2006, käynyt välillä Helsingissä ja palannut sitten jälleen pohjoiseen. Jutta tanssii tällä hetkellä naisten B-tanssijoukkueessa.

Kapteeneiksi joukkue äänesti tälle kaudelle Reetan, Violan ja Jossun, jotka kertovat tässä itsestään ja cheertanssista lajina:

Kuka olet ja kauanko olet harrastanut cheertanssia?
R: Olen Reeta, 14 vuotta. Olen harrastanut tanssia jo 10 vuotta, joista puolet eli viisi vuotta cheertanssia. Käyn myös muilla ryhmäliikuntatunneilla.
V: Olen Viola, 16 vuotta. Olen harrastanut tanssia myöskin kohta 10 vuotta, ja siitä cheertanssia 3 vuotta. Harrastan lisäksi musiikkia monessakin eri muodossa, päällimmäisinä laulua ja erilaisia bändisoittimia.
J: Olen Jossu, 16 vuotta. Olen harrastanut cheertanssia 1,5 vuotta, mutta sitä ennen harrastin pitkään muita tanssilajeja sekä cheerleadingia. Tällä hetkellä harrastan myös pianonsoittoa.

Mikä on parasta cheertanssissa?
R: Parasta cheertanssissa on uuden oppiminen, kaverit ja kisaaminen.
V: Parasta on, kun cheertanssissa oppii kokoajan uutta ja voi olla kokoajan parempi. Sekä tietysti kaikki fiilikset, mitä lajista saa!
J: Parasta cheertanssissa on uusien tekniikoiden oppiminen, joukkueen kanssa läheneminen, uudet kaverit ja kisaaminen.

JT2-kapteenit Reeta, Viola ja Jossu.

Mikä on vahvuutesi tanssijana?
R: Vahvuuteni on etenkin piruetit, mutta myös tanssillinen puoli.
V: Vahvuuksiani ovat piruetit, etenkin fouetté, ja sellainen yleinen tekeminen.
J: Vahvuuteni tanssijana ovat tietyt piruetit ja jotkut tanssihypyt sekä esiintyminen. Myös se, että jos päätän, että haluan oppia jotain uutta, niin en heti luovuta, vaan työstän sitä niin kauan, että opin sen!

Entä mikä on vahvuutesi joukkueen kapteenina?
R: Vahvuuteni kapteenina on toisten auttaminen, kannustaminen, sosiaalisuus, iloisuus ja reippaus.
V: Vahvuuksiani kapteenina ovat sosiaalisuus, empatiakyky ja reippaus.
J: Vahvuuteni joukkueen kapteenina on, että olen tosi sosiaalinen ja avoin kaikkia kohtaan. Tsemppaan aina muita treeneissä, ja pyrin olemaan tosi positiivinen.

Lämppää Taskilan hallilla!

Tällaista kuuluu Junior Dance 2:n kevääseen. Kesäkuussa treenaamme vielä täysillä, jonka jälkeen jäämme kesälomalle ja palaamme energisinä treenihallille taas elokuussa. Mutta ensin kisaviikonloppu - tulehan mukaan May Madnessiin kannustamaan meitä ja muita Northern Lightsin joukkueita! Kaikille hurjasti tsemppiä kisoihin!!